Beresford Hall Residence


Overlooking the marsh of Martin's Creek with views out to the banks of Beresford Creek, this home is sited to the rear of the lot to offer 180 degree views of the water from the interior of the home. The house was designed with efficiency and functionality in mind. All of the spaces flow together to create a harmonious living environment for the residents. A spacious master suite is situated on the first floor taking advantage of the view up the creek while relaxing in the air bath. The second floor is designed around a 545 square foot rear deck and around a central study at the front of the house just at the top of the stairs. All four secondary bedrooms feed off this central space and are all equipped with private baths and spacious closets. The Second floor also boasts a wood paneled media room with the most spectacular views in the entire house. The heart of the house is the spacious thirteen-foot-deep screened porch onto which the kitchen, breakfast room, living room, and master bedroom feed view 8'-0" tall sets of French doors.